If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За пича със 145-цата, дето ми даде визитката днес!
За пича със 145-цата, дето ми даде визитката днес!
Мерси за визитката днес аз попринцип си направих тука акаунт тия дни и форумчето е адски полезно. Драсни два реда да ти знам кой ти е юзера. Аз съм със черната 145 1.7 16V, сигурно ще се сетиш тъй като днес ми даде визитка със форума, на светофара
хаха
благодаря
колицата е супер като изключим проблемите.
междо другото твоито Алфе с какъв двигател е ?
Аз съм на газ и съм цифра доволен.
Начи виде как карам и горе долу ми дава разход ~13 газ, което ми се вижда чудесно.
абе много въпроси имам за тия тип колички
сега тепърва ще започвам да се ориентирам.
а и тези въпросните срещи на Еко-то на бул. България предполагам става на въпрос за екото във Иван Вазов до ТТО-то ?
хаха
благодаря
Начи виде как карам и горе долу ми дава разход ~13 газ, което ми се вижда чудесно.
а и тези въпросните срещи на Еко-то на бул. България предполагам става на въпрос за екото във Иван Вазов до ТТО-то ?
Да но те не са официални на клуба Редовните срещи на Клуб Алфа Ромео България са всяка втора и последна неделя в месеца на Ал.Невски от 14:00
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
ехее... мъри значи тази неделя ще има среща така ли ..аз може и да мина въпреки, че не познавам никой и ще ми е кофти а и карам ситроен сложна е моята..
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
а случайно да знете някой, който е добур диагностик на боксер, но ме интересува и газ и бенз ?
а най интересното е че имам няква джаджа точно пред колекторните тръби (предполагам сички боксери я имат), която представлява една клапа, така и незнам за какво е. Значи въпросната част ако ч изключиш на таблото светка някаква лампичка в червено, като душче изглежда. Някой да има на идея за какво е това ? Цялата работа идва от там че на газ не свети а на бензин въпросният датчик светва !
хаха
благодаря
Да но те не са официални на клуба Редовните срещи на Клуб Алфа Ромео България са всяка втора и последна неделя в месеца на Ал.Невски от 14:00
Ха ма като сложиш че идват повече Алфи отколко Ланчи .
М/у другото и днес сме там
ехее... мъри значи тази неделя ще има среща така ли ..аз може и да мина въпреки, че не познавам никой и ще ми е кофти а и карам ситроен сложна е моята..
Абе ела - за да си фен не е нужно да караш постоянно Алфа. А аз знам че си фен защото съм виждал изказванията ти и в други форуми - така че заповядай
Comment